evamari
evamari

 

 

FIGYELEM!

Megjelent j zenei honlapom!

Cme:

//gportal.hu/moszi

Szeretettel vrlak oda is benneteket.

J szrakozs, s kellemes idtltst kvnok.

 

 

 

 

Kellemes hetet kvnok minden kedves honlap ltogatnak! 

 

 

Ma 2008. 07. 13-a

Vasrnap van.

 

Boldog nvnapot kvnok

minden kedves:

Jennek s Szilvnusznak!

 

 

Legkedvesebb honlapkszt trsam emlkre, akitl nagyon sokat tanultam! 

 

 Hajni lt: 1967. 10. 19. - 2008. 06. 14. -ig/

Emlked szvemben rkk l Drga Hajnikm!

 
Men
 

 E-mail cmem

ikrektem@citromail.hu

ikrektem@freemail.hu

 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Hrlevl
E-mail cm:

Feliratkozs
Leiratkozs
SgSg
 
Ismerseim honlapja
 

 KEDVENC LINKJEIM

 
 

 
META http-equiv=Page-Enter content=blendTrans(Duration=3.0)>
 

 

 

Ezen az oldalon, egyeszer egytlteleket ismerhettek meg.

Nagyon j tvgyat kvnok hozz!

 

 

Bolondos gomba

  • Hozzvalk:

    8 fõtt tojs
    20 dkg natr krmsajt
    s
    õrlt bors
    1 kiskanl mustr

  •  


  • csipetnyi porcukor
    4 kzepes paradicsom
    3-4 dkg vaj

    A dsztshez
    petrezselyem

  • Elkszts:

    A fõtt tojsok aljbl vkonyabb, a tetejkbõl egy vastagabb lapot levgunk. A vkonyabb azrt kell, hogy a tlon megljenek, a vastagabb pedig azrt, hogy belsejket kikaparhassuk. A fõtt tojssrgjt ttrjk, a krmsajttal simra keverjk, sval, borssal, porcukorral s mustrral piknsra zestjk. A paradicsomokat flbevgjuk, magjait kikaparjuk, s minden tlttt tojsra bortunk egyet.
    A vajat habosra keverjk, majd egy ks hegyvel apr pttyket tesznk a paradicsomkalapok tetejre. Tlra rakjuk, petrezselyemlevllel dsztjk.

 

Borsprklt

  • Hozzvalk:

    0,5 kg bors
    1 pohr tejfl
    petrezselyemzld
    s
    paprika
    hagyma
    olaj

  • Elkszts:

    A hagymt aprra vgjuk, olajon megpirtjuk. Paprikval sznestjk. Hozzadjuk a borst. Ha fagyasztott, kevs vzzel puhra fõzzk, ha konzerv, a levt lentjk, mert az mr amgy is puha. Felforrstjuk, hozzadjuk a pohr tejflt az aprra vgott petrezselyemzldet. zls szerint szzuk s kevs lisztel besûrûstjk.
    Nokedlivel tlalva zletes fõtel!

 

 

Burgonya haj

  • Hozzvalk:

    4 nagyobb burgonya
    40 dkg darlt sertshs
    5 dkg fstlt szalonna
    1 fej vrshagyma
    1 gerezd fokhagyma
    5 dkg gomba
    10 dkg zldbors
    2 dl tejfl
    10 dkg trapista sajt
    1 csom petrezselyemzld
    s s õrlt bors

  • Elkszts:

    A burgonyt hjban, egszben megfõzzk. (gyeljnk arra, hogy ne fõjjn szt.) Kzben az apr kockkra vgott szalonnt felolvasztjuk, lepirtjuk benne a vrshagymt s a kis kockkra vgott gombt. Sval, borssal s reszelt fokhagymval zestjk. Beletesszk a darlt hst, a zldborst s az egszet puhra proljuk. Az aprra vgott petrezselyemzldet is hozzadjuk. Ha a burgonya megfõtt, akkor lehzzuk a hjt, kettvgjuk hosszban, a belsejt vatosan kikaparjuk, s a kikapart belsejt hozzkeverjk a hshoz. Betltjk a burgonykat, tejfllel meglocsoljuk s reszelt sajttal meghintjk. Tepsibe tesszk s tlals elõtt megstjk. Nem kell sok sts, adig kell stni, amig a sajt ropogs nem lesz.

 

 

Burgonyalepny

  • Hozzvalk:

    4 nagy burgonya
    1 reszelt vrshagyma
    3 evõkanl liszt
    1 nagy tojs, kln srgja, fehrje
    2 evõkanl olaj
    s
    bors

  • Elkszts:

    A meghmozott burgonyt nagyluk reszelõn lereszeljk.
    Tlba tesszk, s hideg vizet ntnk r. Flretesszk negyed rra, majd lentjk rla a vizet, s jl kinyomkodjuk.
    Mixertlba tesszk a burgonyt a hagymval s a liszttel, jl kikeverjk, majd hozzadjuk a tojssrgjt, s jl elmixeljk. A tojsfehrjt enyhn felverjk, a masszhot keverjk, majd ebbõl az anyagbl kis lepnyeket formlunk.
    Egy rra a hûtõbe rakjuk õket pihenni. Az olaj felt kzepes lngra lltott serpenyõben felforrsitjuk, a lepnyek felt kistjk (mindkt oldalukat 5-5 percig).
    Fûszerezzk. Majd az olaj msik felben a tbbi lepnyt is kistjk.
    Tejfllel s fstlt hssal tlaljuk.

 

Fokhagyms szendvicskrm

  • Hozzvalk:

    1-2 db tmls sajtkrm (natr)
    2 dl tejfl
    1 gerezd zzott fokhagyma
    s
    bors

  • Elkszts:

    A hozzvalkat sszekeverjk. s pirtssal fogyasztjuk.

 

  • Fokhagyms-majonzes trkrm


 

  • Hozzvalk:

    250 g tehntr
    1-2 gerezd fokhagyma
    4-5 ek majonz
    s

  • Elkszts:

    A tehntrt jl sszetrjk, esetleg turmixoljuk.
    Hozzkeverjk a ppesre trt fokhagymt, valamint a majonzt.
    Szzuk.
    Kenyrre kenve isteni htvgi reggeli vagy vacsora.

 

Hurks papriks krumpli

  • Hozzvalk:

    1 kg burgonya
    vrshagyma
    csemegepaprika
    kevs zsr
    ½ kg hurka
    s

  • Elkszts:

    A hurkt szoksos mdon stben megstjk, kihtjk.
    Kzben a papriks krumplit elksztjk, kicsit bvebb lre hagyva.
    Mg f a krumpli, felkarikzzuk a kihlt hurkt, majd az utols rottyantssal belekeverjk a papriks krumpliba.

 

 

 Hsos kposzta

  • Hozzvalk:

    2 db hagyma
    1 paprika
    1 paradicsom
    ½ kg sovny hs
    1 kis fej deskposzta
    1-3 gerezd fokhagyma
    pirospaprika
    kmny
    bors
    delikt
    s

  • Elkszts:

    A hsbl s a tbbi hozzvalkbl (kivtel a kposzta) prkltet ksztnk, amikor flig ksz, belevgjuk a kposztt, fokhagymt, s sszefzzk.
    Ugyanolyan, mint a szkelykposzta, csak deskposztbl.
    Tnyrra tesszk s tejfllel knljuk.

 

Kolozsvri rakott kposzta

  • Hozzvalk:

    3/4 kg savany kposzta
    40 dkg darlt sertshs
    10 dkg rizs
    2 dl tejfl
    olaj
    pirospaprika
    s
    bors

  • Elkszts:

    A savany kposztt kevs olajon megproljuk.
    A darlt hst is megproljuk, majd pirospaprikval bõven megszrjuk. Szzuk, borsozzuk.
    A rizst puhra fõzzk.
    A tepsi aljra lerakjuk a savany kposztt, r a fõtt rizst. Meglocsoljuk a tejfl felvel, a tetejre rtegezzk a darlt hst, savany kposztarteggel fedjk le, amit ismt tejfllel locsolunk meg.
    Forr stõben kb 30 percig stjk. 
  • Krumplilngos
    • Hozzvalk:

      50 dkg burgonya
      15-20 dkg liszt
      olaj
      s

    • Elkszts:

      A burgonyt meghmozzuk, kockra vgjuk s ss vzben megfzzk. Burgonyanyom segtsgvel ttrjk s hagyjuk kihlni.
      A tszthoz adott liszt mennyisge fgg a burgonya minsgtl. Vigyzzunk, hogy ne legyen tl kemny.
      Az gy ttrt burgonyhoz hozzadjuk a lisztet s egy kevs olajat. Az gy kapott tsztt henger alakra formzzuk s ujjnyi szeletekre vgjuk. A szeleteket kinyjtjuk kb. 2-3 mm vastagsgra s palacsinta nagysgra, majd a gztzhelyre tett vaslapon mindkt oldalt megstjk. Olajjal megkenve esetleg porcukorral megszrva s feltekerve - mint a palacsint - tlaljuk.

Labdacsok

  • Hozzvalk:

    fasirths 50 dkg darlt hsbl

    tltelk
    brokkoli
    karfiol
    vegyes zldsg

  • Elkszts:

    Lobog vzben fõzzk a zldsgeket kb 4 percig, szûrjk le.
    A fasrthsbl formzzunk labdacsokat s nyomkodjunk valamennyi kzepbe tetszs szerint 1-1 rzsa brokkolit vagy karfiolt, illetve egy teskanlnyi vegyes zldsget.
    A labdacsokat forgassuk meg przliben, s forr bõ olajban sssk ropogsra.

 

Lapcsnka kicsit mskpp

  • Hozzvalk:

    1 kg. krumpli
    1 tojs
    s
    feketebors
    30 dkg. csirkemj
    1 csokor petrezselyem aprra vgva
    liszt, amennyit a krumpli felvesz

  • Elkszts:

    Meghmozzuk s nagylyuk reszelõn lereszeljk a krumplit, megszzuk, megborsozzuk s beletjk az egsz tojst.
    sszekeverjk s eldolgozzuk a liszttel. Sûrû palacsintatszta llagnak kell lennie. Ha tl tmr lenne a tszta, egy kis tejjel hgtsuk fel.
    Kis darabokra vgjuk a mjat, majd kevs olajon nagy tûzn a petrezselyemmel egytt megfuttatjuk. Nem kell megpirtani, pp csak a leve fõjn el. Ezt a ragut hozzadjuk a lapcsnka tsztjhoz, jl sszekeverjk, majd utnafûszerezzk zls szerint. Nagyobb palacsintastõben olajat forrstunk s kzepesnl nagyobb tûzn tenyrnyi lapokat stnk a masszbl (kb. 1/2 ujjnyi vastag legyen).
    Lehet hideg tejfllel is enni, csak gy srkorinak, vagy kretnek hsok mell.

 

Padlizsn tojssal

  • Hozzvalk:

    25 dkg padlizsn
    5 dkg vrshagyma
    1 ek tolaj
    3 db tojs
    10 dkg karfiol
    s
    telizestõ

  • Elkszts:

    A finomra vgott vrshagymt olajon puhra proljuk.
    Hozzadjuk a kis kockkra vgott padlizsnt. Szzuk, zestjk, egy deci vzzel felntve proljuk, majd zsrjra stjk. A tojsokat felverjk, szzuk s krmesre keverjk a padlizsnnal, amit elõtte kihûtttnk. Teflon serpenyõben lepnyeket stnk belõle. Ketchuppal vkonyan megkenve finom.

 

  • Pulyka rakottas

    • Hozzvalk:

      pulykahs (nyesedk is lehet)
      bacon szalonna
      2 tejfl
      reszelt fstlt sajt
      burgonya
      vegeta
      s
      piros paprika
      liszt

    • Elkszts:

      A szalonnval kiblellk a jnai aljt - erre kerl a kockra vgott nyers burgonya, melyet enyhn megszunk.
      A tetejre kerl a papriks lisztbe megforgatott hs, majd vegets tejfllel bortjuk be az egszet. Tetejre reszelt fstlt sajtot tesznk. Befedjk, vagy aluflival betakarjuk.

 

Prizsis krm

  • Hozzvalk:

    8 dkg margarin
    20 dkg prizsi
    10 dkg zldpaprika
    10 dkg uborka
    0,5 dl energiaszegny tejfl
    2 dkg vrshagyma
    s
    mustr
    petrezselyem

  • Elkszts:

    A margarint pici sval, borssal simra keverjk, hozzadjuk a lereszelt vrshagymt, a finomra vgott petrezselymet s a torms mustrt. A prizsit s a zldpaprikt apr kockkra vgjuk, majd a tejfllel egytt az zestett margarinhoz keverjk.
    A krmet kenyrre, abonettre kenjk, szott, nyers uborkaszeletekkel, paradicsommal, paprikval disztjk.
    Igen kalriaszegny.
  •  
  • Rakott pecsenye
  •  
    • Hozzvalk:

      8 szelet pulykamellfil
      1 kis fej vrshagyma
      25 dkg gomba
      1 kg burgonya
      1 dl tejfl
      1 ek telzestõ
      1 cs petrezselyemzld
      s
      bors
      olaj

    • Elkszts:

      A hsszeleteket beszzuk s kevs olajban mindkt oldalukat tstjk, majd flretesszk.
      A visszamaradt olajban halvnyra pirtjuk a reszelt hagymt, beletesszk a megtiszttott, vkony szeletekre vgott gombt, a finomra vgott petrezselyemzldet. Sval, borssal zestjk, s nhny percig egytt pirtjuk.
      A burgonyt meghmozzuk, hasbokra vgjuk s bõ, forr olajban ropogsra stjk. Tûzll tlba helyezzk.
      Rfektetjk a hsszeletekt s egyformn elosztva a hsok tetejre halmozzuk a prolt gombt.
      Az telzestõt 1 dl vzben felforraljuk, elkeverjk a tejfllel s a gombs hsra ntjk A tlat bevonjuk aluflival s elõmelegtett stõben 25 percig stjk.
    • Rntott grz

      • Hozzvalk:

        1/2 l tej
        8 evõkanl grz
        1 cs. vanlis cukor
        cukor zls szerint
        csipet s
        kevs liszt
        1 tojs
        olaj

      • Elkszts:

        A tejbõl, grzbõl vanlis cukor, csipet s s cukor hozzadsval sûrû tejbegrzt fõznk. Mikor ksz, a masszt sima felleten kb 1 cm vastagon elsimtjuk. Hagyjuk kihlni, majd ngyzetformn daraboljuk. A darabokat lisztben megforgatjuk, majd tojsba mrtjuk s forr olajon vilgosbarnra stjk.
        Mzzel, forr lekvrral, fahjjal tlalhatjuk, de nmagban is zletes desszert!

Sajtos-sonks bundskenyr

  • Hozzvalk:

    6 szelet tarts, szeletelt kenyr
    3 db tojs
    egy kevs tej
    6 szelet sonka
    6 szelet lapkasajt
    s
    kapor

  • Elkszts:

    A kenyrszeleteket tlsan kettvgjuk, gy hogy hromszgeket kapjunk. Kt-kt hromszg kz 1-1 szelet sonkt, illetve sajtot tesznk, a kenyereket szendvicsszerûen sszeillesztjk. Felverjk a tojsokat, szzuk, kaprozzuk, kis tejet ntnk hozz. A tojsban bundzzuk a kenyereket, s forr bõ olajban kistjk.
  •  
  • Sonks-sajtos rntotta

  •  
    • Hozzvalk:

      3 tojs
      kt szelet pulykamell sonka
      kevs reszelt sajt
      zldpaprika
      kis fej vrshagyma
      s
      bors
      1 ek olaj

    • Elkszts:

      A tojst felverk, a sonkt s a paprikt apr kockkra vgjuk, a vrshagymt megtiszttjuk s aprra vgjuk.
      A hagymt az olajon vegesre proljuk, hozzadjuk a sonkt s kicsit tpirtjuk. A tojst, a paprikt s a reszelt sajtot egyszerre tesszk a serpenybe s addig keverjk, mg a tojs meg nem sl.
      Tnyrra tesszk, sval, borssal zestjk.
      Paradicsomot s egy szelet kenyeret knlunk hozz.

Sztrapacska

  • Hozzvalk:

    0,5 kg krumpli
    20 dkg tr
    10 dkg vaj
    2 ek. liszt
    1 tojs
    tejfl
    s

  • Elkszts:

    A hmozott burgonyt nyersen lereszeljk, a tojssal s a sval eldolgozzuk, annyi lisztet kevernk hozz, hogy galuska kemnysgû tsztt kapjunk. Bõ, ss, forr vizbe szaggatjuk, s felbukkansa utn 10 percig mg fõzzk.
    Leszûrjk, rkenjk a vajat, trt, tejflt. Piritott szalonnval a tetejn tlaljuk.
  •  
  • Tojsos virsli

  •  
    • Hozzvalk:

      nyolc tojs
      kt pr virsli
      3 dkg vaj
      egy evõkanl olaj
      egy mokkskanl reszelt vrshagyma
      egy kis doboz paradicsompr
      s
      õrlt bors
      egy kis friss gacska rozmaring (vagy fl babrlevl)

    • Elkszts:

      A vajjal kikent tûzll tlba egyms mell fektetjk a meghmozott, flbe vgott virsliket s a stõben nhny percig stjk. Ezutn rtjk a tojsokat, gyelve, hogy a srgjuk pen maradjon, s a stõben addig stjk, mg a fehrje meg nem kocsonysodott. Kzben a reszelt hagymt az olajban megpirtjuk, belentjk a paradicsomprt meg ktszer annyi vizet, sval, borssal meg a rozmaringgal, ill.
      a fl babrlevllel zestjk s nhny percig forraljuk.
      Tlals elõtt a tojsokat ezzel a mrtssal ntjk le.
    • Tojspogcsa


    •  

      • Hozzvalk:

        msfl zsemle
        3 tojs
        1 csapott kavskanl liszt
        olaj
        petrezselyem
        1 tojs
        1 evõkanl liszt

      • Elkszts:

        A zsemlt tejben megztatjuk, majd kicsavarjuk. A tojsokbl egy csapott kvskanl liszttel, 1/2 evõkanl olajon rntottt stnk. (aki szereti egy pici hagymt is pirthat, s azon stheti meg a rntottt). A zsemlvel sszekeverjk a rntottt, beletesznk petrezselymet, 1 egsz tojst, 1 evõkanl lisztet, s forr olajban pogcskat stnk
      •  
      •  

      • Tojsprklt
      •  
        • Hozzvalk:

          prkltalap (dinsztelt hagyma zls szerint)
          fõtt tojs
          tejfl

        • Elkszts:

          A fõtt tojst felszeletelem (karikra vagy cikkejekre), beleteszem a prkltalapba, jl sszekeverem (kis l legyen alatta), majd tejfllel sszerottyantom.

 

Tlttt kifli

  • Hozzvalk:

    6 ducibb kifli
    1 nagy vagy 2 kis doboz lncshs
    2dl tejfl
    10 dkg reszelt sajt
    mustr
    bors
    s

  • Elkszts:

    Vgjuk kett a kifliket s a vgket is vgjuk le! A belket fakanllal nyomjuk vatosan ki. Vigyzzunk, hogy ne lyukasszuk ki a kiflik falt! A belt aprtsuk fel(esetleg stõben szrtsuk meg s morzsoljuk szt).
    Ehhez keverjk hozz a hst. zls szerint zestsk mustrral, borssal, pici sval. Keverjnk bele fl pohr tejflt s egy kis reszelt sajtot. Ezt a tltelket tltsk kiskanllal a kiflikbe. Ne tmjk nagyon meg õket, mert akkor a slskor kifolyik a tltelk. A kifli vgre is kenhetnk mutatba, attl csinosabb lesz.
    A kifli tetejt kenjk meg tejfllel s szrjuk meg sajttal. Addig sssk, amg szpen megpirul a teteje.
  • Virslipsttom

    • Hozzvalk:

      30 dkg virsli
      1 kis fej vrshagyma
      10-15 dkg burgonya
      1 ek mustr
      zls szerint fûszerek
      pirospaprika

    • Elkszts:

      Fõzzk meg a virslit, s a burgonyt hjban. Ha elkszltek, hmozzuk meg a burgonyt, s a virslivel egytt darljuk le. A masszba reszeljnk 1 kvskanlnyi vrshagymt, adjuk hozz a mustrt, egy kshegynyi pirospaprikt, st.
      Az egszet jl dolgozzuk ssze s vegtlkban tegyk hideg helyre.
      A psttom rozskenyrre kenve a legfinomabb. Kemny tojssal s petrezselyemlevelekkel dszthetjk a szendvicseket

Virsliprklt

  • Hozzvalk:

    4-5 pr virsli (esetleg j minõsgû parizer)
    vrshagyma
    olaj
    s
    bors
    paprika
    kakukkfû

  • Elkszts:

    A virsliket karikra vgjuk, aprra vgott hagymt olajon megfonnyasztunk, rdobjuk a virslikarikkat, egytt piritjuk egy kicsit. Megszrjuk a fûszerekkel, felntjk egy kis vizzel, s hagyjuk hogy a virsli magbaszivja a fûszerek izt, mg a viz elfõ. Pici paradicsomprvel vagy pritaminpaprika karikkkal berottyantva tesszk sûrûbb.
    Krumplipr, prolt rizs illik hozz.
  • Zldborss sertspapriks

    • Hozzvalk:

      1/2 kg sovny sertshs
      2 szl kzepes srgarpa
      30 dkg zldbors
      2-3 e.kanl tejfl
      2 e.kanl olaj
      pirosarany
      gulyskrm
      s

    • Elkszts:

      A hst kockkra vgjuk. Forr olajon fehredsig pirtjuk.
      Adunk hozz pirosaranyat s gulyskrmet, sval zestjk.
      Kevs vizet alntve, fedõ alatt flpuhra fõzzk. Ezutn hozzadjuk a borst s a vastagra szeletelt srgarpt.
      (Ha kell, mg vizet ntnk al.) Az egszet puhra fõzzk, vgn hozzadjuk a tejflt.
      Nokedlivel vagy prolt rizzsel knljuk.

 


 


Sziasztok kedves honlap ltogatk!

Nagyon rlnk, ha minl tbbszr bekukkantantok hozzm, mivel folyamatosan bvtem hasznos s rdekes dolgokkal oldalaimat.

Nagyon j szrakzst kvnok nektek.

Krlek benneteket, hogy btran rjtok meg vlemnyeteket honlapomrl. Mi az ami nektek nem tetszik, s mi az amit szeretntek itt tallni.

Sok szeretettel: vi




  
   



 

GAZDLKODJ OKOSAN!

Kedves honlapltogat!

Szeretnd sajt magadat s csaldodat megfelel biztonsgban tudni?

n gy gondolom, mindenki ezt szeretn.

Pnzgyi krdseidre, nagyon szvesen vlaszolok e.mailben.

Cmem: ikrektem@citromail.hu

Krlek, fordulj bizalommal hozzm!

 

 

 
Google
 

 

 

 

 

 
Naptr
2025. Jlius
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 

A nap kpe


 
ra
 
 

 

Idjrs jelents

2008. 07. 13.

Vasrnap

 

  • A dlutni rkban az orszg nagyrszn tbbrs, csaknem zavartalan napsts vrhat. szakon s nyugaton idnknt megnvkeszik a gomolyfelhzet, de a ks dlutni, kora esti rkig csapadk sehol sem valszn. A kora esti rktl nyugat fell hirtelen ers gomolyfelh kpzds vrhat s egyre tbbfel valszn heves zpor, zivatar.
  •  



     
    Szmlz
    Induls: 2006-05-19
     

    Szavazs

    Milyennek tallod a honlapomat?

    Halovny
    Lehetne jobb is
    Trhet
    J
    Szuper
     
    Trsalg (chat)
    Nv:

    zenet:
    :)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
    Httrzene
     

     
    Cursors from Dolliecrave.com
     
     

    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    &#10024; Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott &#8211; ismerd meg a &#8222;Megóvlak&#8221; címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG