evamari
evamari

 

 

FIGYELEM!

Megjelent új zenei honlapom!

Címe:

//gportal.hu/moszi

Szeretettel várlak oda is benneteket.

Jó szórakozás, és kellemes időtöltést kívánok.

 

 

 

 

Kellemes hetet kívánok minden kedves honlap látogatónak! 

 

 

Ma 2008. 07. 13-a

Vasárnap van.

 

Boldog névnapot kívánok

minden kedves:

Jenőnek és Szilvánusznak!

 

 

Legkedvesebb honlapkészítő társam emlékére, akitől nagyon sokat tanultam! 

 

 Hajni élt: 1967. 10. 19. - 2008. 06. 14. -ig/

Emléked szívemben örökké él Drága Hajnikám!

 
Menü
 

 E-mail címem

ikrektem@citromail.hu

ikrektem@freemail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Ismerőseim honlapja
 

 KEDVENC LINKJEIM

 
 

 
META http-equiv=Page-Enter content=blendTrans(Duration=3.0)>
 

 

 

Ezen az oldalon, egyeszerű egytálételeket ismerhettek meg.

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

 

 

Bolondos gomba

  • Hozzávalók:

    8 fõtt tojás
    20 dkg natúr krémsajt

    õrölt bors
    1 kiskanál mustár

  •  


  • csipetnyi porcukor
    4 közepes paradicsom
    3-4 dkg vaj

    A díszítéshez
    petrezselyem

  • Elkészítés:

    A fõtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükbõl egy vastagabb lapot levágunk. A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk. A fõtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük. A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk, és minden töltött tojásra borítunk egyet.
    A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére. Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük.

 

Borsópörkölt

  • Hozzávalók:

    0,5 kg borsó
    1 pohár tejföl
    petrezselyemzöld

    paprika
    hagyma
    olaj

  • Elkészítés:

    A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk. Paprikával színesítjük. Hozzáadjuk a borsót. Ha fagyasztott, kevés vízzel puhára fõzzük, ha konzerv, a levét leöntjük, mert az már amúgy is puha. Felforrósítjuk, hozzáadjuk a pohár tejfölt az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ízlés szerint sózzuk és kevés lisztel besûrûsítjük.
    Nokedlivel tálalva ízletes fõétel!

 

 

Burgonya hajó

  • Hozzávalók:

    4 nagyobb burgonya
    40 dkg darált sertéshús
    5 dkg füstölt szalonna
    1 fej vöröshagyma
    1 gerezd fokhagyma
    5 dkg gomba
    10 dkg zöldborsó
    2 dl tejföl
    10 dkg trapista sajt
    1 csomó petrezselyemzöld
    só és õrölt bors

  • Elkészítés:

    A burgonyát héjában, egészben megfõzzük. (Ügyeljünk arra, hogy ne fõjjön szét.) Közben az apró kockákra vágott szalonnát felolvasztjuk, lepirítjuk benne a vöröshagymát és a kis kockákra vágott gombát. Sóval, borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük. Beletesszük a darált húst, a zöldborsót és az egészet puhára pároljuk. Az apróra vágott petrezselyemzöldet is hozzáadjuk. Ha a burgonya megfõtt, akkor lehúzzuk a héját, kettévágjuk hosszában, a belsejét óvatosan kikaparjuk, és a kikapart belsejét hozzákeverjük a húshoz. Betöltjük a burgonyákat, tejföllel meglocsoljuk és reszelt sajttal meghintjük. Tepsibe tesszük és tálalás elõtt megsütjük. Nem kell sok sütés, adig kell sütni, amig a sajt ropogós nem lesz.

 

 

Burgonyalepény

  • Hozzávalók:

    4 nagy burgonya
    1 reszelt vöröshagyma
    3 evõkanál liszt
    1 nagy tojás, külön sárgája, fehérje
    2 evõkanál olaj

    bors

  • Elkészítés:

    A meghámozott burgonyát nagylukú reszelõn lereszeljük.
    Tálba tesszük, és hideg vizet öntünk rá. Félretesszük negyed órára, majd leöntjük róla a vizet, és jól kinyomkodjuk.
    Mixertálba tesszük a burgonyát a hagymával és a liszttel, jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, és jól elmixeljük. A tojásfehérjét enyhén felverjük, a masszáhot keverjük, majd ebbõl az anyagból kis lepényeket formálunk.
    Egy órára a hûtõbe rakjuk õket pihenni. Az olaj felét közepes lángra állított serpenyõben felforrósitjuk, a lepények felét kisütjük (mindkét oldalukat 5-5 percig).
    Fûszerezzük. Majd az olaj másik felében a többi lepényt is kisütjük.
    Tejföllel és füstölt hússal tálaljuk.

 

Fokhagymás szendvicskrém

  • Hozzávalók:

    1-2 db tömlős sajtkrém (natúr)
    2 dl tejföl
    1 gerezd zúzott fokhagyma

    bors

  • Elkészítés:

    A hozzávalókat összekeverjük. És pirítóssal fogyasztjuk.

 

  • Fokhagymás-majonézes túrókrém


 

  • Hozzávalók:

    250 g tehéntúró
    1-2 gerezd fokhagyma
    4-5 ek majonéz

  • Elkészítés:

    A tehéntúrót jól összetörjük, esetleg turmixoljuk.
    Hozzákeverjük a pépesre tört fokhagymát, valamint a majonézt.
    Sózzuk.
    Kenyérre kenve isteni hétvégi reggeli vagy vacsora.

 

Hurkás paprikás krumpli

  • Hozzávalók:

    1 kg burgonya
    vöröshagyma
    csemegepaprika
    kevés zsír
    ½ kg hurka

  • Elkészítés:

    A hurkát szokásos módon sütőben megsütjük, kihűtjűk.
    Közben a paprikás krumplit elkészítjük, kicsit bővebb lére hagyva.
    Míg fő a krumpli, felkarikázzuk a kihűlt hurkát, majd az utolsó rottyantással belekeverjük a paprikás krumpliba.

 

 

 Húsos káposzta

  • Hozzávalók:

    2 db hagyma
    1 paprika
    1 paradicsom
    ½ kg sovány hús
    1 kis fej édeskáposzta
    1-3 gerezd fokhagyma
    pirospaprika
    kömény
    bors
    delikát

  • Elkészítés:

    A húsból és a többi hozzávalókból (kivétel a káposzta) pörköltet készítünk, amikor félig kész, belevágjuk a káposztát, fokhagymát, és összefőzzük.
    Ugyanolyan, mint a székelykáposzta, csak édeskáposztából.
    Tányérra tesszük és tejföllel kínáljuk.

 

Kolozsvári rakott káposzta

  • Hozzávalók:

    3/4 kg savanyú káposzta
    40 dkg darált sertéshús
    10 dkg rizs
    2 dl tejföl
    olaj
    pirospaprika

    bors

  • Elkészítés:

    A savanyú káposztát kevés olajon megpároljuk.
    A darált húst is megpároljuk, majd pirospaprikával bõven megszórjuk. Sózzuk, borsozzuk.
    A rizst puhára fõzzük.
    A tepsi aljára lerakjuk a savanyú káposztát, rá a fõtt rizst. Meglocsoljuk a tejföl felével, a tetejére rétegezzük a darált húst, savanyú káposztaréteggel fedjük le, amit ismét tejföllel locsolunk meg.
    Forró sütõben kb 30 percig sütjük. 
  • Krumplilángos
    • Hozzávalók:

      50 dkg burgonya
      15-20 dkg liszt
      olaj

    • Elkészítés:

      A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Burgonyanyomó segítségével áttörjük és hagyjuk kihűlni.
      A tésztához adott liszt mennyisége függ a burgonya minőségétől. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl kemény.
      Az így áttört burgonyához hozzáadjuk a lisztet és egy kevés olajat. Az így kapott tésztát henger alakúra formázzuk és ujjnyi szeletekre vágjuk. A szeleteket kinyújtjuk kb. 2-3 mm vastagságúra és palacsinta nagyságúra, majd a gáztűzhelyre tett vaslapon mindkét oldalát megsütjük. Olajjal megkenve esetleg porcukorral megszórva és feltekerve - mint a palacsinát - tálaljuk.

Labdacsok

  • Hozzávalók:

    fasirthús 50 dkg darált húsból

    töltelék
    brokkoli
    karfiol
    vegyes zöldség

  • Elkészítés:

    Lobogó vízben fõzzük a zöldségeket kb 4 percig, szûrjük le.
    A fasírthúsból formázzunk labdacsokat és nyomkodjunk valamennyi közepébe tetszés szerint 1-1 rózsa brokkolit vagy karfiolt, illetve egy teáskanálnyi vegyes zöldséget.
    A labdacsokat forgassuk meg prézliben, és forró bõ olajban süssük ropogósra.

 

Lapcsánka kicsit másképp

  • Hozzávalók:

    1 kg. krumpli
    1 tojás

    feketebors
    30 dkg. csirkemáj
    1 csokor petrezselyem apróra vágva
    liszt, amennyit a krumpli felvesz

  • Elkészítés:

    Meghámozzuk és nagylyukú reszelõn lereszeljük a krumplit, megsózzuk, megborsozzuk és beleütjük az egész tojást.
    Összekeverjük és eldolgozzuk a liszttel. Sûrû palacsintatészta állagúnak kell lennie. Ha túl tömör lenne a tészta, egy kis tejjel hígítsuk fel.
    Kis darabokra vágjuk a májat, majd kevés olajon nagy tûzön a petrezselyemmel együtt megfuttatjuk. Nem kell megpirítani, épp csak a leve fõjön el. Ezt a ragut hozzáadjuk a lapcsánka tésztájához, jól összekeverjük, majd utánafûszerezzük ízlés szerint. Nagyobb palacsintasütõben olajat forrósítunk és közepesnél nagyobb tûzön tenyérnyi lapokat sütünk a masszából (kb. 1/2 ujjnyi vastag legyen).
    Lehet hideg tejföllel is enni, csak úgy sörkorinak, vagy köretnek húsok mellé.

 

Padlizsán tojással

  • Hozzávalók:

    25 dkg padlizsán
    5 dkg vöröshagyma
    1 ek étolaj
    3 db tojás
    10 dkg karfiol

    ételizesítõ

  • Elkészítés:

    A finomra vágott vöröshagymát olajon puhára pároljuk.
    Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt. Sózzuk, ízesítjük, egy deci vízzel felöntve pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk és krémesre keverjük a padlizsánnal, amit elõtte kihûtöttünk. Teflon serpenyõben lepényeket sütünk belõle. Ketchuppal vékonyan megkenve finom.

 

  • Pulyka rakottas

    • Hozzávalók:

      pulykahús (nyesedék is lehet)
      bacon szalonna
      2 tejföl
      reszelt füstölt sajt
      burgonya
      vegeta

      piros paprika
      liszt

    • Elkészítés:

      A szalonnával kibélellük a jénai alját - erre kerül a kockára vágott nyers burgonya, melyet enyhén megsózunk.
      A tetejére kerül a paprikás lisztbe megforgatott hús, majd vegetás tejföllel borítjuk be az egészet. Tetejére reszelt füstölt sajtot teszünk. Befedjük, vagy alufóliával betakarjuk.

 

Párizsis krém

  • Hozzávalók:

    8 dkg margarin
    20 dkg párizsi
    10 dkg zöldpaprika
    10 dkg uborka
    0,5 dl energiaszegény tejföl
    2 dkg vöröshagyma

    mustár
    petrezselyem

  • Elkészítés:

    A margarint pici sóval, borssal simára keverjük, hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát, a finomra vágott petrezselymet és a tormás mustárt. A párizsit és a zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, majd a tejföllel együtt az ízesített margarinhoz keverjük.
    A krémet kenyérre, abonettre kenjük, sózott, nyers uborkaszeletekkel, paradicsommal, paprikával diszítjük.
    Igen kalóriaszegény.
  •  
  • Rakott pecsenye
  •  
    • Hozzávalók:

      8 szelet pulykamellfilé
      1 kis fej vöröshagyma
      25 dkg gomba
      1 kg burgonya
      1 dl tejföl
      1 ek ételízesítõ
      1 cs petrezselyemzöld

      bors
      olaj

    • Elkészítés:

      A hússzeleteket besózzuk és kevés olajban mindkét oldalukat átsütjük, majd félretesszük.
      A visszamaradt olajban halványra pirítjuk a reszelt hagymát, beletesszük a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát, a finomra vágott petrezselyemzöldet. Sóval, borssal ízesítjük, és néhány percig együtt pirítjuk.
      A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk és bõ, forró olajban ropogósra sütjük. Tûzálló tálba helyezzük.
      Ráfektetjük a hússzeletekt és egyformán elosztva a húsok tetejére halmozzuk a párolt gombát.
      Az ételízesítõt 1 dl vízben felforraljuk, elkeverjük a tejföllel és a gombás húsra öntjük A tálat bevonjuk alufóliával és elõmelegített sütõben 25 percig sütjük.
    • Rántott gríz

      • Hozzávalók:

        1/2 l tej
        8 evõkanál gríz
        1 cs. vaníliás cukor
        cukor ízlés szerint
        csipet só
        kevés liszt
        1 tojás
        olaj

      • Elkészítés:

        A tejbõl, grízbõl vaníliás cukor, csipet só és cukor hozzáadásával sûrû tejbegrízt fõzünk. Mikor kész, a masszát sima felületen kb 1 cm vastagon elsimítjuk. Hagyjuk kihülni, majd négyzetformán daraboljuk. A darabokat lisztben megforgatjuk, majd tojásba mártjuk és forró olajon világosbarnára sütjük.
        Mézzel, forró lekvárral, fahéjjal tálalhatjuk, de önmagában is ízletes desszert!

Sajtos-sonkás bundáskenyér

  • Hozzávalók:

    6 szelet tartós, szeletelt kenyér
    3 db tojás
    egy kevés tej
    6 szelet sonka
    6 szelet lapkasajt

    kapor

  • Elkészítés:

    A kenyérszeleteket átlósan kettévágjuk, úgy hogy háromszögeket kapjunk. Két-két háromszög közé 1-1 szelet sonkát, illetve sajtot teszünk, a kenyereket szendvicsszerûen összeillesztjük. Felverjük a tojásokat, sózzuk, kaprozzuk, kis tejet öntünk hozzá. A tojásban bundázzuk a kenyereket, és forró bõ olajban kisűtjük.
  •  
  • Sonkás-sajtos rántotta

  •  
    • Hozzávalók:

      3 tojás
      két szelet pulykamell sonka
      kevés reszelt sajt
      zöldpaprika
      kis fej vöröshagyma

      bors
      1 ek olaj

    • Elkészítés:

      A tojást felverük, a sonkát és a paprikát apró kockákra vágjuk, a vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
      A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a sonkát és kicsit átpirítjuk. A tojást, a paprikát és a reszelt sajtot egyszerre tesszük a serpenyőbe és addig keverjük, míg a tojás meg nem sül.
      Tányérra tesszük, sóval, borssal ízesítjük.
      Paradicsomot és egy szelet kenyeret kínálunk hozzá.

Sztrapacska

  • Hozzávalók:

    0,5 kg krumpli
    20 dkg túró
    10 dkg vaj
    2 ek. liszt
    1 tojás
    tejföl

  • Elkészítés:

    A hámozott burgonyát nyersen lereszeljük, a tojással és a sóval eldolgozzuk, annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuska keménységû tésztát kapjunk. Bõ, sós, forró vizbe szaggatjuk, és felbukkanása után 10 percig még fõzzük.
    Leszûrjük, rákenjük a vajat, túrót, tejfölt. Piritott szalonnával a tetején tálaljuk.
  •  
  • Tojásos virsli

  •  
    • Hozzávalók:

      nyolc tojás
      két pár virsli
      3 dkg vaj
      egy evõkanál olaj
      egy mokkáskanál reszelt vöröshagyma
      egy kis doboz paradicsompüré

      õrölt bors
      egy kis friss ágacska rozmaring (vagy fél babérlevél)

    • Elkészítés:

      A vajjal kikent tûzálló tálba egymás mellé fektetjük a meghámozott, félbe vágott virsliket és a sütõben néhány percig sütjük. Ezután ráütjük a tojásokat, ügyelve, hogy a sárgájuk épen maradjon, és a sütõben addig sütjük, míg a fehérje meg nem kocsonyásodott. Közben a reszelt hagymát az olajban megpirítjuk, beleöntjük a paradicsompürét meg kétszer annyi vizet, sóval, borssal meg a rozmaringgal, ill.
      a fél babérlevéllel ízesítjük és néhány percig forraljuk.
      Tálalás elõtt a tojásokat ezzel a mártással öntjük le.
    • Tojáspogácsa


    •  

      • Hozzávalók:

        másfél zsemle
        3 tojás
        1 csapott kavéskanál liszt
        olaj
        petrezselyem
        1 tojás
        1 evõkanál liszt

      • Elkészítés:

        A zsemlét tejben megáztatjuk, majd kicsavarjuk. A tojásokból egy csapott kávéskanál liszttel, 1/2 evõkanál olajon rántottát sütünk. (aki szereti egy pici hagymát is piríthat, és azon sütheti meg a rántottát). A zsemlével összekeverjük a rántottát, beleteszünk petrezselymet, 1 egész tojást, 1 evõkanál lisztet, és forró olajban pogácsákat sütünk
      •  
      •  

      • Tojáspörkölt
      •  
        • Hozzávalók:

          pörköltalap (dinsztelt hagyma ízlés szerint)
          fõtt tojás
          tejföl

        • Elkészítés:

          A fõtt tojást felszeletelem (karikára vagy cikkejekre), beleteszem a pörköltalapba, jól összekeverem (kis lé legyen alatta), majd tejföllel összerottyantom.

 

Töltött kifli

  • Hozzávalók:

    6 ducibb kifli
    1 nagy vagy 2 kis doboz löncshús
    2dl tejföl
    10 dkg reszelt sajt
    mustár
    bors

  • Elkészítés:

    Vágjuk ketté a kifliket és a végüket is vágjuk le! A belüket fakanállal nyomjuk óvatosan ki. Vigyázzunk, hogy ne lyukasszuk ki a kiflik falát! A belét aprítsuk fel(esetleg sütõben szárítsuk meg és morzsoljuk szét).
    Ehhez keverjük hozzá a húst. Ízlés szerint ízesítsük mustárral, borssal, pici sóval. Keverjünk bele fél pohár tejfölt és egy kis reszelt sajtot. Ezt a tölteléket töltsük kiskanállal a kiflikbe. Ne tömjük nagyon meg õket, mert akkor a süléskor kifolyik a töltelék. A kifli végére is kenhetünk mutatóba, attól csinosabb lesz.
    A kifli tetejét kenjük meg tejföllel és szórjuk meg sajttal. Addig süssük, amíg szépen megpirul a teteje.
  • Virslipástétom

    • Hozzávalók:

      30 dkg virsli
      1 kis fej vöröshagyma
      10-15 dkg burgonya
      1 ek mustár
      ízlés szerint fûszerek
      pirospaprika

    • Elkészítés:

      Fõzzük meg a virslit, és a burgonyát héjában. Ha elkészültek, hámozzuk meg a burgonyát, és a virslivel együtt daráljuk le. A masszába reszeljünk 1 kávéskanálnyi vöröshagymát, adjuk hozzá a mustárt, egy késhegynyi pirospaprikát, sót.
      Az egészet jól dolgozzuk össze és üvegtálkában tegyük hideg helyre.
      A pástétom rozskenyérre kenve a legfinomabb. Kemény tojással és petrezselyemlevelekkel díszíthetjük a szendvicseket

Virslipörkölt

  • Hozzávalók:

    4-5 pár virsli (esetleg jó minõségû parizer)
    vöröshagyma
    olaj

    bors
    paprika
    kakukkfû

  • Elkészítés:

    A virsliket karikára vágjuk, apróra vágott hagymát olajon megfonnyasztunk, rádobjuk a virslikarikákat, együtt piritjuk egy kicsit. Megszórjuk a fûszerekkel, felöntjük egy kis vizzel, és hagyjuk hogy a virsli magábaszivja a fûszerek izét, míg a viz elfõ. Pici paradicsompürével vagy pritaminpaprika karikákkal berottyantva tesszük sûrûbbé.
    Krumplipüré, párolt rizs illik hozzá.
  • Zöldborsós sertéspaprikás

    • Hozzávalók:

      1/2 kg sovány sertéshús
      2 szál közepes sárgarépa
      30 dkg zöldborsó
      2-3 e.kanál tejföl
      2 e.kanál olaj
      pirosarany
      gulyáskrém

    • Elkészítés:

      A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk.
      Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük.
      Kevés vizet aláöntve, fedõ alatt félpuhára fõzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát.
      (Ha kell, még vizet öntünk alá.) Az egészet puhára fõzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt.
      Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.

 


 


Sziasztok kedves honlap látogatók!

Nagyon örülnék, ha minél többször bekukkantanátok hozzám, mivel folyamatosan bővítem hasznos és érdekes dolgokkal oldalaimat.

Nagyon jó szórakzást kívánok nektek.

Kérlek benneteket, hogy bátran írjátok meg véleményeteket honlapomról. Mi az ami nektek nem tetszik, és mi az amit szeretnétek itt találni.

Sok szeretettel: Évi




  
   



 

GAZDÁLKODJ OKOSAN!

Kedves honlaplátogató!

Szeretnéd saját magadat és családodat megfelelő biztonságban tudni?

Én úgy gondolom, mindenki ezt szeretné.

Pénzügyi kérdéseidre, nagyon szívesen válaszolok e.mailben.

Címem: ikrektem@citromail.hu

Kérlek, fordulj bizalommal hozzám!

 

 

 
Google
 

 

 

 

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 

A nap képe


 
Óra
 
 

 

Időjárás jelentés

2008. 07. 13.

Vasárnap

 

  • A délutáni órákban az ország nagyrészén többórás, csaknem zavartalan napsütés várható. Északon és nyugaton időnként megnövkeszik a gomolyfelhőzet, de a késő délutáni, kora esti órákig csapadék sehol sem valószínű. A kora esti óráktól nyugat felől hirtelen erős gomolyfelhő képződés várható és egyre többfelé valószínű heves zápor, zivatar.
  •  



     
    Számlázó
    Indulás: 2006-05-19
     

    Szavazás

    Milyennek találod a honlapomat?

    Halovány
    Lehetne jobb is
    Türhető
    Szuper
     
    Társalgó (chat)
    Név:

    Üzenet:
    :)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
    Háttérzene
     

     
    Cursors from Dolliecrave.com
     
     

    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!